GYIK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK
Smart Family Nagydíj 2021 pályázat

Folyamatos feltöltés alatt…

Meddig lehet pontosan beadni a pályázatot?

2021. szeptember 15. éjfélig fogadjuk be a pályázatokat. Az ez után érkezett pályázatokat sajnos már nem tudjuk ebben a versenyben rögzíteni, mint jelentkezőket. Ha pályázata beérkezett, de hiánypótlásra szorul, abban az esetben legkésőbb szeptember 17-én értesítjük és ezt követően 3 munkanap áll majd rendelkezésére az adatok kiegészítésére. Amennyiben a pályázó ennek nem tesz eleget, abban az esetben sajnos nincs mód számára az elődöntőbe való továbbjutásra.


A pályázat benyújtását követően nem kaptam visszaigazolást a sikeres jelentkezésről. Mit tegyek?

Rendszerünk a képernyő tetején, egy kis ablakban jelez vissza ha pályázatát sikeresen benyújtotta, e-mailben nem érkezik erről automatikus visszaigazolás. Amennyiben mégis kérdéses Ön számára a helyzet, kérem keressen fel minket bizalommal a kapcsolati oldalon megtalálható elérhetőségeink valamelyikén!


Ha jelenleg még nincs vállalkozás az ötlet vagy a fejlesztés mögött, pályázhatunk?

Nagyon fontos leszögeznünk, hogy a Smart Family Nagydíj 2021 pályázatunk nem ötletpályázat, így csak magyar székhelyű bejegyzett céggel és már meglévő prototípussal lehet jelentkezni.


Külföldi székhelyű de Magyarországon is értékesítő cég jelentkezhet?

Erre a versenyre ezúttal nem.


Alapítványként vagy egyesületként is lehet jelentkezni?

Szeretettel várjuk a magyar székhelyű alapítványok és egyesületek innovatív kezdeményezéseit és fejlesztéseit, amennyiben azok már minimum egy prezentálható prototípussal rendelkeznek.


Egyéni vállalkozó is jelentkezhet?

Amennyiben terméke vagy szolgáltatása innovatív megoldást kínál a családoknak és minden kiírt követelménynek megfelel, igen.


Pitch prezentációként diasor helyett videót is fel lehet tölteni?

Igen, erre is van lehetőség. Ezt kérjük jelezze nekünk a kapcsolati oldalon megtalálható elérhetőségeink valamelyikén! Ha a pályázat feltöltése során nehézsége adódna emiatt, akkor technikai segítséget a +36 30 391 1090 telefonszámon kérhet.


Kizárólag „startup” vagy induló vállalkozások jelentkezését várják?

Természetesen nagy örömmel fogadjuk a már régebb óta működő, nagyobb vállalkozások, egyéni vállalkozók vagy alapítványok pályázatát is, amennyiben a családok életét megkönnyítő termékük, szolgáltatásuk vagy innovatív fejlesztésük megfelel minden kiírt követelménynek és beletartozik a 6 versenykategória valamelyikébe.


Nonprofit szervezetként mit írjak az „Előző éves árbevétel” menüponthoz?

A pályázat csak akkor adható be, ha minden kötelező mező kitöltése megtörtént, így semmiképp ne hagyja üresen ezt a sort. Javasoljuk, hogy jelezze írásban, hogy ez az Önök esetében nem releváns vagy írjon egy nullát ehhez az összeghez.