Mozdulj Ki – KINCS Smart Family Nagydíj 2021 ajándék MOL Limózás

Kategória: Társadalmi és közösségi innovációk a családi kapcsolatokért

Alapítók neve: Cserpes Fábián, Bauer Franziska és Záborszky Márk
Alapítás éve: 2021
Honlap: https://mozduljki.com/

Készen állsz egy új kalandra? A válasz ezentúl a zsebedben van

Programok, események és látnivalók országszerte egy ingyenes alkalmazásban – amikor és ahol csak szeretnéd. Mindössze annyi a dolgod, hogy kiválaszd a kedvedre való programot és nekivágj! Ráadásul kalandozás közben még ajándékokat is nyerhetsz!

A Mozdulj Ki egy turisztikai applikáció, mely láthatóvá teszi a szolgáltatókat – egyszerűen, egy helyen, személyre szabottan. Olyan kiindulópontként funkcionál, ami inspirál, ötleteket ad, irányt mutat abban, hogyan töltsük szabadidőnket. Az applikáció segítségével gyerekjáték megtervezni a programokat, hisz csokorba gyűjti a látnivalókat, kirándulóhelyeket, éttermeket, szálláshelyeket. Csupán egy kattintás, és máris elérhető minden egy helyen.

A túrák teljesítésével és látványosságok felfedezésével azonban többet kaphatunk puszta élménynél. A partnerek jóvoltából rendszeresen ajándékcsomagokat és ingyenes termékeket sorsol ki a Mozdulj ki! kalandorai között. Például egy adott kilátóba felérve a környékbeli étterem egy pohár limonádéval jutalmaz meg!

A Mozdulj Ki applikációMagyarországon egyedülálló, főleg olyan szolgáltatók szerepelnek benne, amelyek a magyar családok, emberek számára különlegesek, egy külföldi turistának nem érdekesek a Magyarországon eltöltött pár nap alatt.