Smartzilla – KINCS Smart Family Nagydíj 2021 Női Startupper különdíj

Kategória: Okos családi otthonok – köztük többgenerációs házak és lakások

Alapítók neve: Hackenberger Erika, Ecsedi Péter és Huszti Sándor
Alapítás éve: 2020 (Zrt), 2017 (Kft)
Honlap: https://smartzilla.hu/

Most minden otthon okos lehet – a SMARTZILLA folyamatosan bővülő okosotthon kínálatában biztosan megtalálod a megfelelő megoldást otthonod automatizálásához

KINCS Smart Family Fesztivál – Smartzilla

A Smartzilla applikáció segítségével a családok egy olyan gyártófüggetlen termékekkel bővíthető okos otthon rendszert tudnak kialakítani, amely az életüket egyszerűbbé, modernebbé és biztonságosabbá teheti.

A digitalizáció és okos élet (smart life) egyre népszerűbb trend, és a magyar háztartásokban is egyre nagyobb az igény az ilyen jellegű megoldásokra. Az EPS-Connect International Zrt. évek óta dolgozik egy olyan okos applikáció kifejlesztésén, amely nemzetközi alapokon nyugszik, magyar nyelvű, egyszerűen kezelhető és a családon belüli különböző hozzáférések, engedélyek is könnyen szabályozhatók. Az egész okosotthon rendszer gyártófüggetlen, együtt tud működni az összes manapság népszerű gyártó korszerű berendezésével, amely Tuya alapokon működik. Megkönnyíti és biztonságossá teszi a családok életét, energiát takarít meg, ezzel is hozzájárulva a családi költségvetéshez. A termékpalettájukban olyan eszközök szerepelnek, amelyek komoly minőségellenőrzésen esnek át, garanciát vállalnak rájuk, emellett segítséget nyújtanak a rendszer megtervezésében és kivitelezésében is. Termékeik egyszerűen üzembe helyezhetők, nem szükséges vezetékezés, ezzel is csökkentve a pluszköltségeket. A rendszerrel használható okosóra és pánikgomb, melynek köszönhetően gyermek vagy időskorú családtagok könnyedén értesíthetik családtagjaikat, illetve nyomon követhető a mozgásuk GPS segítségével.

Budapesti bemutatótermükben lehetőség van a termékek megtekintésére és kipróbálására. Hamarosan megnyílik Magyarország keleti nagyvárosaiban két újabb bemutatótermük, ahol bárki megtekintheti, kipróbálhatja, hogyan működik a Smartzilla által kialakított rendszer.