Asthma Rehabilitációs Centrum (AREC) Kft. – KINCS Smart Family Nagydíj 2021 döntő résztvevője

Kategória: E-egészség – új orvosi technológiák a családok egészségének megőrzése érdekében

Alapító neve: Bozóky Dénes
Alapítás éve: 1992
Honlap: http://www.arec.hu

Sóklíma technológia és terápiás eljárás világszínvonalon

Az “AREC”-technológia és terápia használata után a beteg nyeresége óriási: nincsenek rohamok, nincs mellékhatás, nincs betegnap! A gyermek újra sportolhat és teljes értékű életet élhet.

Manapság sok eljárás létezik a légúti betegségek kezelésére. Igen nagy az érintett populáció, így természetes, hogy a hagyományos orvoslás és az alternatív gyógyászat is nagy figyelmet fordít erre a területre. Szerencsések, akik nem tudják, mit jelent igazán ilyen betegséggel “együtt élni”, naponta aggódni. A beteg gyerek nem sportolhat, önfeledten még csak nem is játszhat, nem is futkározhat.

Az “AREC”-technológia és terápia orvostudósok szabadalma, akik a sóbányák évezredes pozitív tapasztalatai alapján elindulva mesterséges körülmények között – az inhalációs teremben – modellezik és felerősítik a sóbányák mikroklímáját. A légtérben natúr bányasó lebeg, de különleges állapotban. A száraz só és levegő keverékben (NaCl aerosol) a szemcsék nagysága 0,5 és 5 mikron közötti. A szemcseméret azért fontos, mert csupán az 5 mikronnál kisebb átmérőjű részecskék juthatnak le a kishörgőkbe. A szemcsék elektromos töltöttséget hordoznak, ez pedig növeli az eljárás hatásfokát.

Gyerekeknél különösen hatékony ez az eljárás, mely rendkívüli pozitív eredményeket hoz a betegnapok alakulásában, az immunrendszerre veszélyes gyógyszerek használatának csökkentésében, a tünetek megszüntetésében, illetve a hosszú távú jelentős javulás terén. Egyéb társadalmi vonzata a szülők betegnapjainak számában is megnyilvánul. A családoknál és az óvodákban, iskolákban történő alkalmazása lehetővé teheti, hogy generációk nőjenek föl a betegség nélkül.