Édes Város – KINCS Smart Family Nagydíj 2021 döntő résztvevője

Kategória: Társadalmi és közösségi innovációk a családi kapcsolatokért

Alapítók neve: Bakonyi Gergő és Kassai Viktor
Alapítás éve: 2018
Honlap: https://edesvaros.hu/

A cukrászdák krémje az otthonodban

Az Édes Város Budapest különleges cukrászdáinak kínálatát gyűjti össze platformján. Céljuk, hogy bemutassák azokat a nemzetközi trendekkel lépést tartó, de a hagyományokat is tisztelő cukrászokat, akik nem ismernek kompromisszumot az alapanyagok terén és nem félnek a legprecízebb technológiáktól sem.

A budapesti cukrászdák termékeinek egyszerű és gyors megrendelését teszi lehetővé az Édes Város szolgáltatása. A cég online platformján megrendelt tortákat és desszerteket speciális hűtő megoldással szállítják házhoz. A szektorban egyedülálló, saját fejlesztésű platform szállítási útvonal optimalizáló modult is tartalmaz, valamint számos olyan funkciót, amelyek megkönnyítik cukrászati partnerekkel történő működését.

Küldetésük nem más, mint hogy ezeket a finom és tökéletesen elkészített édességeket minél többen megismerhessék és megkóstolhassák. A cukrászati remekművek kiszállításának lehetővé tételével a kiválasztott finomságokat bárhol és bármikor élvezhetik a vásárlók.

Az Édes Város stresszmentessé teszi a családi ünneplések szervezését, illetve a COVID-19 idején sem kell feledésbe merüljön egyetlen születésnap vagy ünnepi alkalom sem, melyet a családtagokkal töltenének el a vásárlók. A szolgáltatás ugyanis lehetővé teszi a desszertek érintésmentes kiszállítását is.

Fotó: HYPEANDHYPER