EduBase – KINCS Smart Family Nagydíj 2021 döntő résztvevője

Kategória: A jövő oktatása – modern oktatási technológiák a különböző generációk számára

Alapítók neve: Horváth Dániel Márton és Hives Áron
Alapítás éve: 2016
Honlap: https://www.edubase.net/

Az EduBase olyan újgenerációs oktatási platform, ami könnyebbé és gyorsabbá teszi az oktatás minden lépését

Az EduBase egy felhőalapú integrált oktatási felület, egyedi tesztelő és vizsgáztató rendszerrel, amely eszköz- és platformfüggetlenségével biztosítja széleskörű használhatóságot. Az EduBase segítséget nyújt az oktatási és a vállalati szektor valamennyi szereplőjének a tevékenységükhöz kapcsolódó bármilyen ismeretanyag tanításához és teszteléséhez korlátlan mennyiségben.

Az EduBase olyan személyre szabható tanítási és tesztelési felületet nyújt, amely az oktatási szektor teljes spektrumát lefedi a házi feladatok megírásától az egyetemi vizsgákig. Az EduBase a vállalati szektor számára is kiválóan használható, mert a tesztelési szolgáltatásával teljesen ki tudja váltani a papír alapú HR (kiválasztás és toborzás) teszteléssel kapcsolatos feladatait, valamint a társaságon belüli tudásmegosztási folyamatokat. Az EduBase kiemelkedő partner a tudás megosztásában és a tudás tesztelésében, legyen szó oktató videókról, élő közvetítésekről, elektronikus segédanyagokról (dokumentumok, prezentációk vagy egyéb fájlok), illetve a vállalati szektorban megszokott formátumról, a SCORM-ról. A platformot mostanra már több vállalat, szervezet és oktatási intézmény használja napi rendszerességgel és elégedettséggel. Az ügyfelek között ismert egyházi iskolák, főiskolák szerepelnek, de sikerrel biztosítható országos méretű rendezvényhez is az önkéntesek felkészítő felületét.

Céljuk egy olyan oktatási platform biztosítása iskoláknak, egyetemeknek, oktatási intézményeknek, szervezeteknek, vállalatoknak, de akár magánszemélyeknek, akik szeretnék saját tudásanyagukat online átadni és akár számon kérni. Ez mindkét félnek egy modern, egyszerűen használható médium, ami lehetővé teszi, hogy a tanulási, gyakorlási és a számonkérési folyamatot is kényelmesen, biztonságosan végezze akár a lezárások idején is. A platform lehetőséget nyújt a tudás önálló elsajátítására is, önképzésre és az intelligens tesztelőrendszerrel az önellenőrzésre is. Küldetésük, hogy segítsék a tanulni vágyókat és az oktatókat, valamint a diákok szüleit abban, hogy nehezített körülmények között is megfelelő színvonalú oktatás részesei lehessenek.